Φίλιπος Κτενάς – Βιογραφία

Κοινοποιήστε

 

 

Φίλιπος Κτενάς – Βιογραφία

Ο Φίλιππος Κτενάς γεννήθηκε και μεγάλωσε στο υπέροχο νησί της Λευκάδος και συγκεκριμένα στην Καρυά.

Τα πρώτα του χρόνια τα περασε στο νησί όπου και άρχισε τα πρώτα του μαθήματα κιθάρας στην ηλικία των 16. Παράλληλα άρχισε να τραγουδάει και ήδη απο τα 16 του συμμετείχε σε όλες τις τοπικές ορχήστρες της Λευκάδος.

Το πάθος του για το τραγούδι συνεχίστηκε και όταν έφυγε από το νησί με προορισμό την Πάτρα οπού και πήγε να σπουδάσει οδοντοτεχνική. Αφού εκπλήρωσε τις υποχρεώσεις του με την “μαμά πατρίδα” αποφάσισε ότι ήρθε η ώρα να εκπληρώσει το όνειρο του και για αυτό το σκοπό μετακόμισε μόνιμα στην Αθήνα.

Στην Αθήνα δούλεψε σε αρκετά κέντρα διασκέδασης και συνεργάστηκε με μεγάλα ονόματα του χώρου όπως Μαρινέλλα, Βίσση, Σφακιανάκης, Γαρμπή, Αντύπας, Κορκολής.

Τον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με τον αθλητισμό την μουσική το σινεμά και φυσικά με τους ανθρώπους που αγαπά. Συμμετείχε στο Dream Show the music 2.

Το νοέμβρη του 2007 μπήκε στο στούντιο να ηχογραφήσει το δευτερο προσωπικό του cd-single με τίτλο “Θα μείνω εργένης”. Το single κυκλοφόρησε τον Ιανουάριο του 2008.

Το Νοεμβριο του 2008 ξεκίνησε η ηχογράφηση του ολοκληρώμενου πλέον δίσκου.Ο δίσκος κυκλοφορεί στα περισσότερα δισκοπωλεία με τίτλο “Όνειρα γλυκά”.


Κοινοποιήστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν…

Αφήστε μια απάντηση