Λαϊκόφωνο Λαμίας

Σας καλωσορίζουμε στην προσωπική ιστοσελίδα του ραδιοφώνου μας,καλή σας ακρόαση!

 

 

Το Λαϊκόφωνο Λαμίας ιδρύθηκε στις 22 Μαρτίου 2016 από την αγάπη μας για το καλό Ελληνικό λαϊκό τραγούδι!

Είναι ο πρώτος λαϊκός ραδιοφωνικός σταθμός που δίνει προτεραιότητα σε καλλιτέχνες και τραγούδια με μικρότερη προβολή!

Η μη κερδοσκοπική ομάδας μας με όλη μας την φιλική διάθεση, έχει  ως σκοπό ο ακροατής να ακούσει κάτι διαφορετικό σε ένα ραδιόφωνο το οποίο αξίζει και όχι ότι καινούργια καλά διαφημισμένα κυκλοφορούν στα εμπορικά μουσικά Charts.

Στόχος μας δεν είναι η διαφήμιση και η ανάδειξη καλλιτεχνών ή οι πρώτες μεταδόσεις μουσικών κομματιών, ούτε το ραδιόφωνο μας να εκπέμπει όλα τα είδη μουσικού ρυθμού.

Γιαυτό στο Laikofono.gr δύσκολα θα ακούσετε κάποιο τσιφτετέλι ή pop ρούμπα να παίζει να σας ξεσηκώσει.

Τα δικά μας λαϊκά όπως και τα αποκαλούμε εμείς και οι Λαϊκόφωνοι φίλοι μας είναι τραγούδια της μη εμπορικής λαϊκής σκηνής , πονεμένων στίχων που δεν χορεύονται.

Όλοι μας η μουσική συλλογή των playlist μας ελέγχετε και εγκρίνετε αποκλειστικά από εμάς.

Αυτό σημαίνει ότι όλα τα τραγούδια που παίζουν στο ραδιόφωνο μας (δικής μας επιλογής ή δική σας) αν δεν υποστηρίζουν το ύφος του σταθμού μας δεν θα προστεθούν στο πρόγραμμά του.

Το Laikofono.gr δίνει την δυνατότητα στους ακροατές και επισκέπτες του να ζητήσουν να ακούγεται ο αγαπημένος τους καλλιτέχνης ή κάποιο τραγούδι επιλογής τους την ημέρα και την ώρα που επιλέξει τροποποιώντας το πρόγραμμα του σταθμού, έτσι όλοι μας να μένουμε ικανοποιημένοι και συντονισμένοι με ευχαρίστηση .