Πάολα – Αμετανόητη – 2020

Κοινοποιήστε

Η Πάολα επιστρέφει δριμύτερη με ένα τραγούδι, το οποίο, σίγουρα θα προκαλέσει αίσθηση και θα γίνει θέμα συζήτησης για το περιεχόμενο των στίχων. Η δημοφιλής τραγουδίστρια δηλώνει “Αμετανόητη” μέσα από το ιδιαίτερο, αυτό, τραγούδι το οποίο ήδη ακούγεται από τα ραδιόφωνα, σε πρώτη μετάδοση.

Κάνοντας την διαφορά σε σχέση, με προηγούμενες επιτυχίες της, η Πάολα ερμηνεύει ένα τραγούδι με στίχους που εμπνέουν διάθεση αγανάκτησης, φόβου και φαίνεται να έχουν “επαναστατικό χαρακτήρα”.
Χαρακτηριστικά, η αγαπημένη ερμηνεύτρια, με το ιδιαίτερο μέταλλο της φωνής της τραγουδά: “Φοβάμαι όσους την μοίρα μου, στα χέρια τους κρατάνε, φοβάμαι αυτόν τον άγνωστο που ψάχνει στα σκουπίδια, γιατί το ξέρω είναι πλέον, θέμα χρόνου, αυτή που ψάχνει στα σκουπίδια, να είμαι εγώ”.

Η Πάολα δηλώνει μέσα από το τραγούδι της “στα χέρια πιόνι κανενός δεν πρόκειται να γίνω”ενώ με τους στίχους που έγραψε ο Βασίλης Γιαννόπουλος καυτηριάζει τους πολιτικούς και την οικονομική κρίση που δεν έχει τέλος.

Το τραγούδι της το οποίο σίγουρα θα συζητηθεί, θα κυκλοφορήσει από την Panik Platinum, αυτή την Παρασκευή, με ένα music video που σκηνοθέτησε ο Κωνσταντίνος Ρήγος.


Κοινοποιήστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν…

Αφήστε μια απάντηση