Παιδικές Εξοχές Μπούκαλη: The Great Reunion

Κοινοποιήστε

mpoykalis-paidikes-parathalasies-eksoxes

Μπορεί να ακούγεται… φανταστικό, αλλά δεν είναι.

Το κατασκηνωτικό καμπανάκι «ξαναχτυπά»! Κι αυτή τη φορά καλεί να συγκεντρωθούν όλες τις γενιές κατασκηνωτών και ομαδαρχών, σε ένα ξεχωριστό βράδυ, σε έναν διαφορετικό – μα εφοδιασμένο με όλα τα απαραίτητα για την περίσταση – τόπο, που θα ξαναζωντανέψει τον αγαπημένο μας άλλοτε κατασκηνωτικό προορισμό!

Όσοι και όσες θέλετε να ξαναζήσουμε παρέα τις ανεξίτηλες καλοκαιρινές μας εμπειρίες από τις ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΕΞΟΧΕΣ του ΜΠΟΥΚΑΛΗ, αυτές που τόσα χρόνια κρατάμε σαν φυλαχτό και οδηγό μέσα μας, δεν έχετε παρά να γίνετε μέρος αυτής της μοναδικής γιορτής! Η κ. Αγαθή Μπούκαλη και ο κ. Γιώργος Στεργίου, θα είναι εκεί για να οργανώσουν και να «αρχηγεύσουν» στη μεγάλη φθινοπωρινή συνάντηση.

Για να ξανασυναντήσουμε τους παλιούς μας φίλους. Για να ξαναθυμηθούμε ξεχασμένα και αξέχαστα περιστατικά που έμειναν στην κατασκηνωτική ιστορία. Για να ξανακούσουμε χαρακτηριστικές ατάκες και τις… φωνές των ομαδαρχών μας. Για να ξαναπούμε τα κατασκηνωτικά τραγούδια και τις κραυγές των ομάδων. Για να ξανανιώσουμε ακόμη πιο δυνατά το κατασκηνωτικό πνεύμα, μιας και τους περισσότερους δεν μας εγκατέλειψε ποτέ.

Το καμπανάκι, λοιπόν, ξαναχτύπησε. Για όλους τους κατασκηνωτές και τους ομαδάρχες, για τους παλιότερους και τους νεότερους, για όσους θα έρθουν από κοντά και για αυτούς από πιο μακριά. Κι όσο για τους… αφηρημένους που δεν θα «ακούσουν» τον χαρακτηριστικό ήχο-κάλεσμα, ας αναλάβει η ομάδα τους να τους ενημερώσει…

*** *** *** *** *** *** *** *** *** *** *** *** *** *** *** *** *** *** *** *** ***

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΤΙΚΟ REUNION

Αγαπητοί κατασκηνωτές/τριες,

Οι ετοιμασίες για τη μεγάλη βραδιά εντείνονται και ζητάμε τη βοήθειά σας: από σήμερα και στο εξής επιβεβαιώστε την παρουσία σας στο μεγάλο κατασκηνωτικό reunion επικοινωνώντας μαζί μας, είτε στο e-mail boukali@otenet.gr (με θέμα «Reunion») είτε με γραπτό μήνυμα ή τηλεφωνικά στο 6973738602 (κ. Γιώργος Στεργίου), για την καλύτερη δυνατή προετοιμασία από μέρους μας.

Επιπλέον σας ενημερώνουμε ότι η τιμή εισόδου είναι 12€ και περιλαμβάνει το πρώτο ποτό και φαγητό (η βραδιά θα είναι μεγάλη…).

Μέχρι τότε και αφού ειδοποιήσετε τους… αφηρημένους της ομάδας σας, ρίξτε μια ακόμη ματιά στις δημοσιεύσεις και τα άλμπουμ μας, ώστε να ξαναθυμηθείτε σημεία, συνήθειες και πρόσωπα από τον αγαπημένο προορισμό των παιδικών και εφηβικών μας χρόνων!

Με κατασκηνωτική διάθεση και… πειθαρχία,
ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ!!!


Κοινοποιήστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν…

Αφήστε μια απάντηση