Ενημέρωση από την ΔΕΥΑ Λαμίας

Κοινοποιήστε

Η Δ.Ε.Υ.Α. Λαμίας στα πλαίσια των προληπτικών μέτρων και προσπαθειών για την αντιμετώπισης των αρνητικών συνεπειών της εμφάνισης του κορωνοϊού COVID-19 και της ανάγκης περιορισμού της διάδοσής του,  και ειδικότερα του περιορισμού των μετακινήσεων με συνέπεια την απαγόρευση εξόφλησηςλογαριασμώντελώνύδρευσηςαποχέτευσης με φυσικήπαρουσία στα τα ταμείατης Δ.Ε.Υ.Α.Λ. ανακοινώνει εκ νέου ότι:

  • Όλοι οι λογαριασμοί τελών ύδρευσης αποχέτευσης με λήξεις μέχρι τέλος του μηνός Απριλίου μπορούν να εξοφλούνται μέχρι 8 Μαΐου χωρίς καμία επιβάρυνση
  • Η εξόφληση των παραπάνω λογαριασμών μέχρι 8 Μαΐου 2020 θεωρείται εμπρόθεσμη και οι καταναλωτές θα λαμβάνουν την έκπτωση 7% της εμπρόθεσμης εξόφλησης.
  • Η εξόφληση των λογαριασμών γίνεται με ηλεκτρονικές πληρωμές μέσω τραπεζών.
  • Τέλος προτείνουμε στους καταναλωτές να επιλέγουν την ηλεκτρονική πληρωμή των λογαριασμών μέσω της ιστοσελίδας της Δ.Ε.Υ.Α.Λ. στη διεύθυνση www.deyalamias.gr   δωρεάν χωρίς καμία επιβάρυνση προμήθειας.
  • Οδηγίες με οπτικοακουστικό υλικό θα βρείτε στο κέντρο της σελίδας της Δ.Ε.Υ.Α.Λ. (στο σύνδεσμο με τίτλο μάθετε περισσότερα)

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. Δ.Ε.Υ.Α.Λ.

Καραϊσκος Ευθύμιος

Δήμαρχος Λαμιέων


Κοινοποιήστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν…

Αφήστε μια απάντηση