Απαντήσεις μέσω Instagram στους φίλους σας στο Messenger

Κοινοποιήστε

Τα πλάνα του Facebook σε ό,τι αφορά την ενοποίηση Messenger και Instagram σε ό,τι αφορά την αποστολή και λήψη μηνυμάτων είναι γνωστά εδώ και μήνες, μόνο που πλέον η ώρα-μηδέν φαίνεται πως έφτασε επιτέλους.

Όπως αποκάλυψε το Facebook, μέσα στους επόμενους μήνες και έπειτα από μία παρατεταμένη περίοδο δοκιμών, προτίθεται να διαθέσει την περίφημη ενημέρωση με την οποία θα είναι δυνατή η αλληλεπίδραση μεταξύ των δύο εφαρμογών.

Εφ’ όσον οι χρήστες αποδεχθούν την εν λόγω ενημέρωση, θα έχουν τη δυνατότητα να στέλνουν μηνύματα από τον λογαριασμό τους στο Instagram σε φίλους τους που δε διαθέτουν λογαριασμό στο app αλλά χρησιμοποιούν Messenger και τούμπαλιν.

Όπως εξήγησαν οι άνθρωποι του Facebook, η εξέλιξη αυτή δεν προβλέπει ενοποίηση των δύο inbox τα οποία θα παραμείνουν ανεξάρτητα, το καθένα στην εφαρμογή του.

Ακούστε τα δικά μας λαϊκά εδώ !!!

Το ίδιο συμβαίνει και με τους λογαριασμούς των χρηστών -κάποιος που διαθέτει Instagram και Messenger, θα συνεχίσει να διαθέτει δύο λογαριασμούς, έναν σε κάθε πλατφόρμα, όντας σε θέση να στείλει και να λάβει μηνύματα στην καθεμία εξ αυτών.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι οι χρήστες θα έχουν δυνατότητα επιλογής σε ό,τι αφορά την ενεργοποίηση της συγκεκριμένης λειτουργίας.

Όσοι δεν επιθυμούν να λαμβάνουν μηνύματα από χρήστες των άλλων εφαρμογών (Messenger σε Instagram, Instagram σε Messenger) θα μπορούν πολύ απλά να μην συναινέσουν στη νέα δυνατότητα.

Η νέα λειτουργία θα έχει ως αποτέλεσμα την αναβάθμιση των μηνυμάτων στο Instagram προκειμένου να έρθουν στο επίπεδο αυτών του Messenger, με το Facebook να προσθέτει επιπλέον εργαλεία.


Κοινοποιήστε

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση