Αντάμωμα Φίλων Μοτοσυκλέτας – 2018

Κοινοποιήστε

antamoma-filon-motosykletas-2018

Το καλοκαίρι είναι προ των πυλών και οι εκδηλώσεις που διοργανώνονται προσφέρουν ιδανικές ευκαιρίες για βόλτες και εκδρομές. Το Αντάμωμα Φίλων Μοτοσυκλέτας, είναι μια από τις πιο πλούσιες και ενδιαφέρουσες, όπως θα διπαιστώσετε και από το δελτίο τύπου που ακολουθεί:ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Δελτίο τύπου

“Το Αντάμωμα Φίλων Μοτοσυκλέτας σας περιμένει στη δεύτερη ετήσια συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί στο όμορφο Καρπενήσι στις 15-17 Ιουνίου 2018. Θα μαζευτούμε πάλι και φέτος όλοι μαζί για να διασκεδάσουμε, να βολτάρουμε, να ενημερωθούμε και να δούμε ξανά φίλους και γνωστούς.
Μαζί μας την Παρασκευή 15 Ιουνίου το βράδυ στο Καρπενήσι ο Γιώργος Νικηφόρου Ζερβάκης για μια μουσική βραδιά με γεύση από Κρήτη και όχι μόνο.


Το πρωινό του Σαββάτου ξεκινά με 2 ασφάλτινα εκδρομικά για κοντινούς προορισμούς και μια βατή χωμάτινη διαδρομή για όσους επιθυμούν μια χαλαρή βόλτα. Για όσους θελήσουν κάτι ποιο δυναμικό το κυνήγι θησαυρού με έπαθλα αξίας 2.500 ευρώ της ΜΑΚΑΝ θα προσφέρει περισσότερες συγκινήσεις.

Για όσους πάλι πιστεύουν ότι το έχουν το απόγευμα του Σαββάτου σε μια πίστα moto gymkhana (κλειστή διαδρομή επιδεξιότητας) στο χώρο του camping μπορούν να το αποδείξουν.

Όλοι πάντως θα είναι το βράδυ του Σαββάτου μπροστα στη σκηνή για να απολαύσουν την ροκ Τάνια Κικίδη και την Αθηνά Κοντοδήμα που θα κλείσει τη βραδιά με ελαφρολαϊκούς, παραδοσιακούς και ρεμπέτικους ήχους.


Το πρωί της Κυριακής ο πολυπρωταθλητής Λευτέρης Πίππος θα μας παρουσιάσει σε μια επίδειξη trial στην πλατεία του Καρπενησίου πώς μια μοτοσυκλέτα μπορεί να κάνει πράγματα που κάποιοι από εμάς ούτε φανταζόμαστε ή τουλάχιστον προσπαθήσαμε να κάνουμε κάποτε με ποδήλατο.


Στο Αντάμωμα Φίλων Μοτοσυκλέτας μπορούν όλοι να συμμετέχουν είτε ατομικά είτε οργανωμένα σαν ομάδα ή λέσχη. Για κρατήσεις δωματίων ή camping μπορείτε να επικοινωνήσετε με κάποια από τις διοργανώτριες λέσχες. Η τριήμερη εκδήλωση είναι ανοιχτή σε όλους τους ενδιαφερόμενους μοτοσυκλετιστές και δεν θα υπάρχει εισιτήριο εισόδου.

Πραγματοποιείται με την συνεργασία του Δήμου Καρπενησίου και υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας. Υπάρχει μια μικρή εισφορά του ποσού των 5 ευρώ για κάθε κράτηση δωματίου (ανεξάρτητα διανυκτερεύσεων) και για κάθε θέση camping.

Τα χρήματα αυτά θα διατεθούν αποκλειστικά και ισόποσα για την ενίσχυση μη κερδοσκοπικών οργανισμών “Σύλλογος Γονέων, Κηδεμόνων Α.μεΑ.” και για τον φιλανθρωπικό σύλλογο Ευρυτανίας “Μαζί για τον συνάνθρωπο”. Για τον ίδιο σκοπό θα διατεθούν και όποια οικονομικά οφέλη προκύψουν από την οργάνωση της εκδήλωσης.

Σκοπός μας είναι να προβάλουμε την πολιτιστική, κοινωνική, αθλητική και ταξιδιωτική εικόνα του μοτοσυκλετισμού, σεβόμενοι τον αναβάτη, τον περίγυρο μας και την ασφάλεια όλων.”

antamoma-filon-motosykletas-2018

Βρείτε μας στο Facebook για περισσότερη ενημέρωση
www.facebook.com/antamomamoto/
ή συμμετέχετε στην διαδικτυακή εκδήλωση
www.facebook.com/events/188517561939671/

Οι διοργανώτριες λέσχες

Αθλητική Μοτοσυκλετιστική Λέσχη Χαλκίδας (Α.Μ.ΛΕ.Χ)
Ελληνική Λέσχη Ιαπωνικής Κλασσικής Μοτοσυκλέτας
Ελληνική Λέσχη Μοτοσυκλετιστών BMW
Λέσχη Ελλήνων Μοτοσυκλετιστών (Λ.Ε.ΜΟΤ.)
Λέσχη Μοτοσυκλετιστών Νάξου (ΛΕ.ΜΟ.Ν.)
Λέσχη Μοτοσυκλετιστών Σαλαμίνας (ΛΕ.Μ.Σ.)
Μοτολέσχη Ι.Π. Μεσολογγίου
Μοτολέσχη Ορχομενού (ΜΟΤ.ΟΡ.)
Μοτοσυκλετιστική Λέσχη Αμαλιάδας (ΜΟΤΟ.ΛΕ.Α.)
Μοτοσυκλετιστική Λέσχη Βόλου (ΜΟΤΟ.ΛΕ.Β.)
Africa Twin Club Hellas
Desmo Owners Club (Ducati)
Friends and Riders club
KTM Hellas Club
TDΜ Hellas,
Varadero Club Hellas,
V-Strom Hellas Club


Κοινοποιήστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν…