1ο Forum Γυναικείας Επιχειρηματικότητας στη Στερεά Ελλάδα

Κοινοποιήστε

1ο Forum Γυναικείας Επιχειρηματικότητας

O Σύνδεσμος Επιχειρηματιών Γυναικών Ελλάδος (Σ.Ε.Γ.Ε) και το Επιμελητήριο Φθιώτιδας, διοργανώνουν και σας προσκαλούν στο 1ο Forum Γυναικείας Επιχειρηματικότητας στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 01 Οκτωβρίου 2023, στην πόλη της Λαμίας, στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Λαμιέων (Λεωνίδου 9-11) & ώρες 10:00 έως 18:00.

Εκδηλώσεις Στερεάς Ελλάδας

Με πρωταγωνίστρια τη γυναικεία επιχειρηματικότητα, το 1ο Forum Γυναικείας Επιχειρηματικότητας στην Στερεά Ελλάδα, αποτελεί ένα καινοτόμο project που επιδιώκει την επικοινωνία, την αλληλεπίδραση και τη συζήτηση μεταξύ φορέων λήψης αποφάσεων, εμπειρογνωμόνων και επαγγελματιών, προκειμένου να προσφέρει την ευκαιρία σε γυναίκες που δραστηριοποιούνται ή επιθυμούν να δραστηριοποιηθούν επαγγελματικά στην Περιφέρεια της Στερεάς Ελλάδας, να ενημερωθούν και εκπαιδευτούν σε τομείς επιχειρηματικότητας. Σε όλες τις εκδηλώσεις του Forum η είσοδος θα είναι ελεύθερη.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλαμβάνει ομιλητές από διάφορους κλάδους της επιχειρηματικότητας, συμπεριλαμβανομένων επιτυχημένων γυναικών επιχειρηματιών, εμπειρογνωμόνων και εκπροσώπων κρατικών φορέων που υποστηρίζουν την επιχειρηματικότητα. Οι ομιλίες, τα σεμινάρια και οι συζητήσεις θα εστιάσουν σε θέματα όπως η δημιουργία και η διαχείριση επιχειρήσεων, οι χρηματοδοτικές επιλογές, η καινοτομία και η βιώσιμη επιχειρηματικότητα.

Το Forum προσφέρει επίσης μια μοναδική ευκαιρία για τη δικτύωση και την ανταλλαγή ιδεών μεταξύ των συμμετεχόντων. Οι συμμετέχοντεςθα έχουν την ευκαιρία να συναντήσουν άλλους επιχειρηματίες, να δημιουργήσουν συνεργασίες και να εμπνευστούν από τις επιτυχημένες ιστορίες άλλων γυναικών στον χώρο της επιχειρηματικότητας.

Ακούστε το ραδιόφωνό μας και στο e-radio.gr

Στην εκδήλωση θα δώσει το παρών η Υφυπουργός Ανάπτυξης κυρία Άννα Μάνη – Παπαδημητρίου. Παράλληλα, έχουν προσκληθεί και αναμένεται να συμμετέχουν εκπρόσωποι Υπουργείων & Οργανισμών, Αυτοδιοίκησης Α’ & Β’ βαθμού, επιστημονικών & επαγγελματικών οργανώσεων, τοπικοί φορείς καθώς και άλλοι εκλεκτοί προσκεκλημένοιυποστηρίζοντας το μήνυμα της γυναικείας επιχειρηματικότητας.

H δράση υποστηρίζεται από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, την Περιφερειακή Ένωση Δήμων Στερεάς Ελλάδας, το Δήμο Λαμίας, την Ομοσπονδία Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας Ανατολικής Στερεάς, την Ομοσπονδία Επαγγελματιών και Βιοτεχνών Φθιώτιδας και τον Εμπορικό Σύλλογο Λαμίας.

Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί το αναλυτικό πρόγραμμα καθώς και οι εισηγητές του Forum.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το 1ο Forum Γυναικείας Επιχειρηματικότητας στη Στερεά Ελλάδα μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Συνδέσμου, www.sege.gr καθώς και του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας www.fthiotidoscc.grή να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά στο 231 022 4440.
Σας περιμένουμε να γιορτάσουμε μαζί το μέλλον του Γυναικείου Επιχειρείν!

2ος Αγώνα ορεινής ποδηλασίας – Στη Σπερχειάδα – Goulinas Mtb Race

Η δράση τελείται υπό την αιγίδα του: Υπουργείου Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας

Με την ευγενική χορηγία των : ALUMINCO Α.Ε ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ Α.Ε.

Χορηγοί Επικοινωνίας: StarLamias , StereaNews

Λίγα λόγια για το Σύνδεσμο Επιχειρηματιών Γυναικών Ελλάδος:

Ο Σύνδεσμος Επιχειρηματιών Γυναικών Ελλάδος – Σ.Ε.Γ.Ε. είναι ένας Φορέας με πανελλήνιο μη κερδοσκοπικό χαρακτήρα, και από το 1997 απευθύνεται σε γυναίκες που δραστηριοποιούνται ή επιθυμούν να δραστηριοποιηθούν επιχειρηματικά στην Ελλάδα. Με πάνω από 1.500 μέλη πανελλαδικώς, δημιουργήθηκε με στόχο την ενίσχυση ,την αλληλεπίδραση και την δικτύωση των γυναικών επιχειρηματιών. Μέσα από τη συμβουλευτική, την εκπαίδευση, την κατάρτιση, το mentoring και το coaching, ο Σ.Ε.Γ.Ε. στηρίζει την βιωσιμότητα της ελληνικής γυναικείας επιχείρησης, συμβάλλοντας ενεργά στην οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη της χώρας.


Κοινοποιήστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν…