Εβδομαδιαίες προβλέψεις ζωδίων 14/05/18 – 20/05/18

Κοινοποιήστε

 

 

Κριός 21/3 – 20/4

Φίλε Κριέ, την εβδομάδα αυτή ο κυβερνήτης σου, Άρης, εισέρχεται στον Υδροχόο και σε κάνει να δεις με άλλο μάτι τις φιλίες και τις ομάδες, οποιασδήποτε δραστηριότητας είσαι μέλος. Θα υπάρξουν ανακατατάξεις και απότομες αλλαγές που είναι πιθανό να σε πιάσουν εξ απηνής. Φρόντισε να είσαι πιο προσεκτικός με τις φιλίες σου και να μην τραβάς τις καταστάσεις στα άκρα. Από την άλλη, υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να ξεκινήσεις νέες δραστηριότητες με τη συμβολή ενός προσώπου που θα σου δείξει έναν εντελώς καινούριο κόσμο!

Ταύρος 21/4 – 20/5

Φίλε Ταύρε, τα σημαντικότερα γεγονότα της εβδομάδας που έρχεται είναι η Νέα Σελήνη που λαμβάνει χώρα στο δικό σου ζώδιο στις 15 και η είσοδος του Ουρανού στο ζώδιο σου την ίδια μέρα. Η χρονική αυτή περίοδος είναι κατάλληλη για νέα ξεκινήματα είτε αυτά αφορούν την προσωπική σου ζωή, είτε την επαγγελματική, είτε την κοινωνική. Τα συναισθήματα και οι ευαισθησίες σου επηρεάζουν τον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι τις καταστάσεις γύρω σου και σε ωθούν να κάνεις σχέδια με μια πιο μακροχρόνια πνοή. Επιδιώκεις τις νέες εμπειρίες, έτσι ώστε να νιώσεις τον ενθουσιασμό που τις συνοδεύουν. Αυτή είναι μια νέα εποχή που η ελευθερία και η ανεξαρτησία σου δεν θα βρίσκονται πια υπό διαπραγμάτευση!

Δίδυμοι 21/5 – 21/6

Φίλε Δίδυμε, η Αφροδίτη συνεχίζει να κινείται στο ζώδιό σου μέχρι και τις 19 του μήνα. Εκμεταλλεύσου τις ημέρες αυτές για να διασκεδάσεις και να περάσεις όμορφα. Επιδίωξε την επαφή σου με πρόσωπα που θα μπορέσουν να σου δώσουν την βοήθεια που αναζητάς. Η γοητεία σου γίνεται πιο έντονη και λειτουργεί βοηθητικά για να πλησιάσεις τους άλλους και να τους πείσεις για τις ιδέες σου. Με τον Ουρανό να κάνει την είσοδο του στον Ταύρο στις 15 θα έχεις εξαιρετική βοήθεια στα εργασιακά σου, για αυτό μην μένεις άπραγος σε καταστάσεις που χρειάζονται δραστηριοποίηση.

Καρκίνος 22/6 – 22/7

Φίλε Καρκίνε, η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στις 15 στον Ταύρο θα σε κάνει να δεις διαφορετικά τις παρέες και τους φίλους που σε περιβάλλουν. Ίσως νιώθεις ότι η κοινωνική σου ζωή έχει πέσει σε τέλμα και αναζητάς νέα πρόσωπα που θα σου φέρουν φρέσκες ιδέες ή θα σε κάνουν να νιώσεις νέα συναισθήματα. Με την Αφροδίτη να εισέρχεται στο ζώδιο σου στις 19 οι επαφές σου σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο χαρακτηρίζονται από πολύ καλή επικοινωνία, αισιοδοξία και αυθορμητισμό. Συνέχισε να είσαι υπομονετικός με τις προσπάθειές σου, καθώς ο ανάδρομος Δίας στον Σκορπιό δεν διευκολύνει τις εξελίξεις.

Λέων 23/7 – 23/8

Φίλε Λέων, ο κυβερνήτης σου Ήλιος θα βρίσκεται στον Ταύρο και αυτή την εβδομάδα. Η περίοδος είναι, λοιπόν, ιδανική για να δώσεις βαρύτητα στις σχέσεις σου, σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Θα υπάρξουν ξεκαθαρίσματα και νέοι κανόνες θα διέπουν τις σχέσεις σου με τους γύρω σου. Αξιοποίησε το διάστημα αυτό μέχρι τις 21 που ο Ήλιος περνάει στους Διδύμους. Με τη Νέα Σελήνη στον Ταύρο στις 15 ετοιμάσου να καλωσορίσεις μια νέα πραγματικότητα. Η ταυτόχρονη είσοδος του Ουρανού στον Ταύρο θα σε κάνει να νιώσεις ανυπομονησία για να αλλάξεις τα πράγματα που σε ενοχλούν και να δώσεις την ώθηση για μεγάλες αλλαγές.

Παρθένος 24/8 – 22/9

Η Αφροδίτη παραμένει στους Διδύμους μέχρι τις 19 και σε ευνοεί σε υποθέσεις που σχετίζονται με την εκπαίδευση, τη γνώση, τα ταξίδια και τις νέες γνωριμίες. Φυσάει αέρας αλλαγής και μπορείς να ετοιμαστείς για να γράψεις τις νέες σελίδες του προσωπικού σου διηγήματος. Οι συνεργασίες και οι νέες συμφωνίες θα σε βοηθήσουν να αναπτύξεις την καριέρα σου και να βάλεις μπροστά σχέδια που έχεις και μέχρι τώρα δεν βρήκες την κατάλληλη ευκαιρία για να εφαρμόσεις. Στα αισθηματικά υπάρχει κέφι, θετική διάθεση και πλούσιο συναίσθημα. Η είσοδος του Άρη στον Υδροχόο στις 16 κάνει τις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις να αυξάνονται.

Ζυγός 23/9 – 22/10

Φίλε Ζυγέ, η εβδομάδα αυτή θα κυλήσει πολύ όμορφα για την αισθηματική σου ζωή και θα σου χαρίσει έναν ιδιαίτερο ενθουσιασμό. Με το τρίγωνο που πραγματοποιεί ο Ερμής με τον Κρόνο την Παρασκευή θα καταφέρεις να μιλήσεις ή να εκφράσεις με κάποιον τρόπο συναισθήματα και αγωνίες που θα σε κάνουν να νιώσεις πολύ καλύτερα και να απαλλαγείς από ένα μεγάλο άγχος. Με τον Άρη να περνάει στον Υδροχόο στις 16, αποκτάς ενέργεια και δημιουργικότητα για να κατακτήσεις αυτό που θέλεις στην προσωπική ζωή ή να εκφράσεις την εγκλωβισμένη δημιουργικότητά σου.

Σκορπιός 23/10 – 22/11

Αγαπητέ Σκορπιέ, η εβδομάδα αυτή είναι γεμάτη αντιφατικές γεύσεις που θα σε κάνουν να νιώσεις τις ποικίλες πλευρές της ζωής. Η είσοδος του Άρη στον Υδροχόο στις 16 αυξάνει τις απαιτήσεις και την πίεση που υπάρχει γύρω σου. Χρειάζεσαι το πείσμα σου περισσότερο από ποτέ προκειμένου να σταθείς όρθιος και να ολοκληρώσεις τις υποθέσεις σου. Από την άλλη, η είσοδος του Ουρανού στον Ταύρο στις 15 θα είναι η εκκίνηση μιας περιόδου μεγάλων αλλαγών. Ίσως κάποιες από αυτές να μην τις περιμένεις, ενώ άλλες αποτελούν κρυφές προσδοκίες που πλέον θα πάρουν «σάρκα και οστά»!

Τοξότης 23/11 – 21/12

Αγαπητέ Τοξότη, με τον Ερμή να κινείται στον Ταύρο μέχρι το τέλος του μήνα, θα καταφέρεις να σταθεροποιήσεις θέματα που σχετίζονται με τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, με συζητήσεις γύρω από φλέγοντα θέματα, συμφωνίες που αφορούν σε οικονομικές εκκρεμότητες ή ζητήματα. Η σταθεροποίηση αυτή θα σε απαλλάξει από το άγχος που συνοδεύει η μέχρι τώρα ρευστή κατάσταση. Η Αφροδίτη από τους Διδύμους μέχρι τις 19 συνεχίζει να επηρεάζει θετικά την αισθηματική σου ζωή, βελτιώνοντας οποιαδήποτε ελαττωματική κατάσταση υφίσταται σε αυτήν.

Αιγόκερως 22/12 – 19/1

Αγαπητέ Αιγόκερε, η είσοδος του Ουρανού στο ζώδιο του Ταύρου, αναμένεται να σε ταράξει ευχάριστα κάνοντας την αισθηματική σου ζωή πιο ζωντανή, γεμάτη εκπλήξεις και αλλαγές. Με τον Ερμή στον Ταύρο από τις 13 του μήνα θα είσαι σε θέση να συζητήσεις οτιδήποτε σε απασχολεί με τους άμεσα ενδιαφερόμενους και να καταφέρεις να αποκομίσεις εξαιρετικά αποτελέσματα που θα σε γεμίσουν χαρά και θα σε κάνουν να ελπίζεις για το μέλλον. Η έμπνευση και η προσωπική ελευθερία θα έχει ιδιαίτερο ρόλο τις ημέρες αυτές στη ζωή σου κάνοντάς σε και πιο δημιουργικό.

Υδροχόος 20/1 – 19/2

Ευχάριστες οι προβλέψεις φίλε Υδροχόε! Ο κυβερνήτης σου Ουρανός περνάει στον Ταύρο στις 15, γεγονός που θα φέρει τα πάνω-κάτω στην ζωή σου. Θέλεις να αλλάξεις σπίτι, διακόσμηση, μαλλιά, παρέες, δουλειά, συνήθειες; Όχι, όχι δεν έχεις τρελαθεί! Είναι ο Ουρανός που από τη νέα του θέση σε θέτει σε εγρήγορση και σε ωθεί να αλλάξεις και να εξελίξεις τη ζωή σου. Το καλό είναι ότι όλο αυτό θα γίνει με μια θετική διάθεση, χαλαρότητα και ηρεμία. Απόλαυσε τα δώρα του σύμπαντος και καλωσόρισε ό,τι νέο φέρνει στη ζωή σου!

Ιχθύες 20/2 – 20/3

Αγαπητέ Ιχθύ, τα νέα είναι ευχάριστα και απλά! Ο Ερμής με την είσοδό του στον Ταύρο στις 13 σε βοηθάει μέσω της κάθε είδους επικοινωνίας να βγεις κερδισμένος! Είτε διαπραγματεύεσαι για τη δουλειά, είτε διεκδικείς καλύτερες συνθήκες σε αυτήν, είτε προσπαθείς να αλλάξεις τη σχέση σου προς το καλύτερο, τα αποτελέσματα μιας συζήτησης θα είναι θετικά για εσένα! Επίσης, θα έχεις τη χαρά να σταθεροποιήσεις μια νέα σχέση ή μια νέα φιλία που μόλις δημιουργήθηκε.


Κοινοποιήστε

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση