Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Ζωδίων 21/05/18 – 27/05/18

Κοινοποιήστε

Κριός 21/3 – 20/4

Φίλε Κριέ, με τον Ουρανό να έχει αλλάξει θέση από τα μέσα του μήνα, μπαίνοντας στον Ταύρο, η εβδομάδα αυτή θα σε βοηθήσει να μπεις σε μια νέα πορεία. Ο πλανήτης των μεγάλων αλλαγών έχει φύγει από εσένα και πλέον σιγά σιγά θα αρχίσεις να ισορροπείς καλύτερα. Τα πράγματα θα αρχίσουν να σταθεροποιούνται. Από τη νέα του θέση επηρεάζει πλέον τον τομέας της εργασίας και των επαγγελματικών. Μπορείς να σταθεροποιήσεις τις καταστάσεις και να δώσεις χώρο στις ιδέες σου να αναπτυχθούν. Με τον Ήλιο στους Διδύμους, από το τρίτο δεκαήμερο του μήνα γίνεσαι πιο εξωστρεφής και αναζητάς την καλή παρέα.

Αισθηματικές προβλέψεις.

Είναι πολύ πιθανό να βρίσκεσαι σε μια ανολοκλήρωτη σχέση εξαιτίας του φόβου για τα χειρότερα. Η ενδιάμεση κατάσταση που βιώνεις θα πρέπει να λάβει ένα τέλος. Μόνο έτσι, θα καταφέρεις να πας τη σχέση σου πιο κάτω ή να βιώσεις την προσωπική σου ισορροπία, ακόμη και αν χρειαστεί να απομείνεις μόνος. Τα καλύτερα έρχονται!

Επαγγελματικές προβλέψεις.

Στα επαγγελματικά μπορείς πλέον να δεις τα πράγματα να αλλάζουν. Μια προαγωγή ή μια αλλαγή εργασίας είναι πολύ πιθανό να προκύψουν από εδώ και εμπρός. Είναι επίσης, πιθανό να αυξηθούν τα έσοδά σου, καθώς θα προκύψουν απρόοπτες πηγές εισοδήματος που δεν είχες καν φανταστεί. Παρ’ όλα αυτά δεν χρειάζεται να σε πιάνει η λαχτάρα για σπατάλη, γιατί όσο εύκολα μπορείς να λάβεις χρήματα, άλλο τόσο εύκολα θα τα ξοδέψεις και μάλιστα χωρίς ουσιαστικό αντίκρισμα.

Ταύρος 21/4 – 20/5

Φίλε Ταύρε, με τον Ουρανό πλέον να έχει περάσει στο ζώδιο σου το έδαφος αρχίζει να δονείται, πράγμα που σε κάνει να κινείσαι όλο με πιο έντονους ρυθμούς προς νέες κατευθύνσεις, νέες σκέψεις και ιδέες. Με τον Άρη στον Υδροχόο δέχεται πολύ θετικές επιρροές ο τομέα των επαγγελματικών και αυτό θα κρατήσει σίγουρα και για αυτήν την εβδομάδα. Φρόντισε να βάλεις γερές βάσεις για ο,τιδήποτε έχεις κατά νου.

Αισθηματικές προβλέψεις.

Δείξε θάρρος στην αισθηματική σου ζωή και αντιμετώπισε τα φαντάσματα της σχέσης σου με παρρησία. Αν είσαι προσκολλημένος σε μια σχέση, γιατί φοβάσαι να αποχωριστείς το οικείο, τότε μόνο δυστυχία θα βιώσεις. Τόλμησε τις αλλαγές, είτε αυτές περιλαμβάνουν και το ταίρι σου, είτε όχι. Αν είσαι μόνος, άνοιξε την πόρτα σου σε νέες περιπέτειες.

Επαγγελματικές προβλέψεις.

Στην εργασία πνέει αέρας αλλαγής. Είτε δε σου αρέσει η δουλειά που κάνεις, είτε προσπαθείς να βρεις την πρόκληση στην επαγγελματική σου ζωή, η εβδομάδα αυτή θα σε βοηθήσει να κάνεις βήματα για να φτάσεις πιο κοντά στο στόχο σου. Είναι η φλόγα που καίει μέσα σου και σε κάνει να βλέπεις μονόδρομο μπροστά σου. Αλλαγή εδώ και τώρα! Στα οικονομικά η εβδομάδα θα κυλήσει συγκρατημένα και με αρκετή σύνεση. Μια χαρά για την τσέπη σου…!

Δίδυμοι 21/5 – 21/6

Φίλε Δίδυμε, ο Ήλιος στο ζώδιο σου στο ξεκίνημα της εβδομάδας φωτίζει τον τομέα της πνευματικότητας και της εσωτερικότητάς σου. Σιγά σιγά αρχίζεις να αναπτύσσεις μια διαφορετική οπτική και προσεγγίζεις τα πράγματα με έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο. Το ένστικτο και η εν συναίσθηση ξυπνούν και σου ανοίγουν έναν άλλον κόσμο. Παράλληλα, ο Άρης παραμένει στον Υδροχόο γεγονός που θα σε γεμίσει ενέργεια, δυναμισμό και αισιοδοξία.

Αισθηματικές προβλέψεις.

Είσαι αρκετά συνειδητοποιημένος την περίοδο αυτή με αποτέλεσμα να είσαι και ξεκάθαρος για αυτά που αναζητάς στην αισθηματική σου ζωή. Αν είσαι μόνος, λοιπόν, να είσαι σίγουρος ότι η αυτοπεποίθηση που εκπέμπεις θα σου φέρει ευχάριστες γνωριμίες. Αν πάλι ανήκεις στους δεσμευμένους, η ημέρα κυλάει αρκετά ομαλά.

Επαγγελματικές προβλέψεις.

Με τον Άρη στον Υδροχόο, η επαγγελματική σου ζωή φαίνεται πως διανύει μια περίοδο έντονων αλλαγών. Οι αλλαγές αυτές θα είναι ιδιαιτέρως αισθητές για εσένα και θα σου προσφέρουν την ικανοποίηση που ψάχνεις. Μη βιαστείς να βγάλεις τα συμπεράσματά σου ή μην θεωρήσεις ότι ό,τι είναι να γίνει θα γίνει εδώ και τώρα. Έχε υπομονή και φρόντισε να είσαι αρκετά προσεκτικός και παρατηρητικός. Στα οικονομικά θα είσαι πιο συγκρατημένος με την Αφροδίτη στον Καρκίνο. Θα σκέφτεσαι δυο φορές προτού ξοδέψεις τα χρήματά σου.

Καρκίνος 22/6 – 22/6

Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου από τις 19 του μήνα, έχει ήδη αρχίσει να κάνει την παρουσία της αισθητή. Ο τομέας των σχέσεων και των επαφών σου αποκτάει μια νέα απόχρωση. Υπάρχει τρυφερότητα και ζεστασιά στον λόγο σου, πράγμα που σε κάνει πιο προσιτό και ταυτόχρονα αποδεκτό. Οι σχέσεις και οι συνεργασίες μπορούν να «δουλευτούν» πιο εύκολα την περίοδο αυτή και να βρεθούν λύσεις σε προβλήματα που τις ταλαιπωρούν από καιρό. Είναι καλή στιγμή να διαπραγματευτείς, γιατί η εικόνα σου είναι σαφώς καλύτερα για τους γύρω σου.

Αισθηματικές προβλέψεις.

Υπάρχει κάτι που σου λείπει και ξέρεις ότι αυτό δεν έχει να κάνει με κάτι ξεκάθαρο στην αισθηματική σου ζωή. Προσπαθείς να διαπιστώσεις αν φταίει η στάση του συντρόφου σου ή αν αυτό σχετίζεται με τα δικά σου «θέλω». Δείξε υπομονή και προσπάθησε να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα στο μυαλό σου, είτε έχεις σύντροφο, είτε όχι.

Επαγγελματικές προβλέψεις.

Υπάρχουν πράγματα που θέλεις αν αλλάξεις στην επαγγελματική σου ζωή; Η περίοδος αυτή φαίνεται ότι θα είναι η κατάλληλη! Ο Ουρανός στον Ταύρο και η Αφροδίτη στο ζώδιό σου κάνουν πολύ ομαλές τις μεγάλες αλλαγές που πρόκειται να έρθουν. Φρόντισε μόνο να κάνεις τις σωστές κινήσεις και επαφές για να στρώσεις το έδαφος με τον καλύτερο τρόπο. Τα οικονομικά δέχονται θετικές επιρροές από τις θέσεις αυτών των δύο πλανητών. Τακτοποίησε, λοιπόν, οφειλές και οργάνωσε το σχέδιο δράσης της επόμενης περιόδου.

Λέων 23/7 – 23/8

Ο κυβερνήτης σου Ήλιος, μπαίνει στο ζώδιο των Διδύμων από τις αρχές κιόλας της εβδομάδας. Αυτό σημαίνει ότι η εξωστρέφεια και η αισιοδοξία θα σε χαρακτηρίζουν το επόμενο διάστημα. Βλέπεις τα πράγματα με περισσότερη χαρά, ενώ ταυτόχρονα μεταδίδεις το συναίσθημα αυτό με εξαιρετική άνεση στους γύρω σου. Μπορείς να βγεις και να διασκεδάσεις, να φλερτάρεις, να κάνεις αστεία, να γνωρίσεις κόσμο, να ασχοληθείς με διάφορα πράγματα ταυτόχρονα και να τα πας πολύ καλά. Απόλαυσε αυτά που σου δίνει η ζωή και μην σκεφτείς να γκρινιάξεις για αυτά που δεν έχεις, γιατί τότε θα είσαι αχάριστος!

Αισθηματικές προβλέψεις.

Αυτήν την εβδομάδα η αισθηματική σου ζωή πλήττεται από κρίσεις αμφιβολίας και ανασφάλειας. Οι προηγούμενες σχέσεις σου σε έχουν επηρεάσει αρνητικά και ειδικά ως προς τον τρόπο που βλέπεις τον εαυτό σου. Το αποτέλεσμα είναι να νιώθεις ανησυχία, είτε με τον σύντροφό σου, είτε με κάθε νέα γνωριμία. Χαλάρωσε και θα ξαναβρείς την αυτοπεποίθησή σου.

Επαγγελματικές προβλέψεις.

Η επαγγελματική σου ζωή έχει μπει σε έναν νέο ρυθμό και νέες καταστάσεις έχουν ήδη αρχίσει αν «τρέχουν». Ο Ουρανός από τον Ταύρο, δημιουργεί μεγάλες αλλαγές που μέχρι τώρα φοβόσουν να σκεφτείς ή που θωρούσες ότι είναι αδύνατες. Μοναδική σου υποχρέωση είναι να ξεκαθαρίσεις μέσα σου τι ακριβώς ζητάς, γιατί η περίοδος αυτή με την πρόοδο που θα φέρει θα δώσει νέα κατεύθυνση στη ζωή σου και θα πρέπει να είσαι σίγουρος ότι κινείσαι προς τα εκεί που θέλεις στα αλήθεια. Στα οικονομικά ήρθε η στιγμή να απαλλαγείς οριστικά από παλιά χρέη και οφειλές!

Παρθένος 24/8 – 22/9

Αγαπητέ Παρθένε, το πλανητικό σκηνικό της εβδομάδας αυτής είναι ιδανικό για να κάνεις μεγάλα βήματα μπροστά, όσον αφορά τους περισσότερους τομείς της ζωής σου. Ο δραστήριος Άρης βρίσκεται στον Υδροχόο, πράγμα που ευνοεί τον τομέα της υγείας και της γενικότερης φυσικής σου κατάστασης. Τώρα θα κληθείς να πάρεις αποφάσεις που θα βελτιώσουν το σώμα και την ψυχή σου. Άλλαξε συνήθειες και γνώρισε έναν νέο κόσμο. Παράλληλα, ο Ουρανός από τον Ταύρο σε κάνει πιο περιπετειώδη και σε θέτει σε εγρήγορση. Αναζητάς την γνώση, την περιπέτεια και την προσωπική επέκταση. Απόλαυσε το ταξίδι προς την εξέλιξη!

Αισθηματικές προβλέψεις.

Η εβδομάδα κυλάει αρκετά καλά και μπορείς να εξασφαλίσεις χρόνο που θα σε φέρει πιο κοντά με τον άνθρωπό σου. Κάποιο ζήτημα που απασχολεί το ταίρι σου το κάνει ανήσυχο και ίσως λίγο αντιδραστικό. Για αυτό φρόντισε να σταθείς στο πλευρό του και να το στηρίξεις στους προβληματισμούς του.

Επαγγελματικές προβλέψεις.

Η είσοδος του Ήλιου στους Διδύμους επηρεάζει άμεσα την επαγγελματική σου ζωή και τις προοπτικές που έχεις στον τομέα αυτό. Οι φιλοδοξίες έρχονται στο προσκήνιο και το ενδιαφέρον σου στρέφεται σε αυτές καθοριστικά. Ο ουρανός είναι το μοναδικό σου όριο, οπότε σκέψου πόσα πράγματα είσαι διατεθειμένος να κάνεις και πόσο ψηλά μπορούν να βρίσκονται οι στόχοι σου. Στα οικονομικά φαίνεται ότι έχεις την τάση να ξοδεύεις προς χάρη ευχαρίστησης. Φρόντισε να μην ξεφύγεις από τα όρια που καθορίζει η τσέπη σου!

Ζυγός 23/9 – 22/10

Φίλε Ζυγέ, το διάστημα που ακολουθεί στρέφει την προσοχή σου σε μια πλευρά του εαυτού σου πιο μυστικιστική, αισθησιακή. Το μεταφυσικό, αυτό που δεν βλέπεις, αλλά μπορείς να νιώσεις αποκτάει ιδιαίτερη σημασία στη ζωή σου και σε κάνει να αντιλαμβάνεσαι τον κόσμο γύρω σου διαφορετικά. Είναι η νέα θέση του Ουρανού στον Ταύρο που ενεργοποιεί αυτόν τον ιδιαίτερο τομέα. Το συναίσθημα θα μεταφέρει έντονη φόρτιση και ο τρόπος με τον οποίο θα βιώνεις τα γεγονότα θα σε μετατρέψουν σε έναν άλλο εαυτό.

Αισθηματικές προβλέψεις.

Κάτι τελειώνει και κάτι ξεκινάει. Ίσως η σχέση στην οποία βρίσκεσαι να έχει φτάσει στο τέλος της. Ή ακόμη μπορεί να ξεκινάει μια νέα φάση μέσα στην ίδια τη σχέση. Όπως και να έχει το εχθές δεν θα είναι ίδιο με το σήμερα και το σήμερα δεν θα είναι το ίδιο με το αύριο. Καλωσόρισε τις αλλαγές.

Επαγγελματικές προβλέψεις.

Εκτός από τα αισθηματικά σου η νέα θέση του Άρη στον Υδροχόο κινεί τα νήματα και στα επαγγελματικά. Σε αναγκάζει να δραστηριοποιηθείς και να δώσεις χώρο στα φιλόδοξα και δημιουργικά σου σχέδια να υλοποιηθούν. Θα τα πας πολύ καλά με την κοινωνική έκθεση, οπότε αν η δουλειά σου σε αναγκάζει να βρίσκεσαι ανάμεσα σε κόσμο και να εκτίθεσαι θα έχεις αρκετές επιτυχίες. Η Αφροδίτη από τον Καρκίνο, σε βοηθάει να αναπτύξεις σχέσεις με εξέχοντα πρόσωπα που έχουν τη δύναμη να σε βοηθήσουν με τα σχέδιά σου, ειδικά τα οικονομικά.

Σκορπιός 23/10 – 22/11

Φίλε Σκορπιέ, η εβδομάδα αυτή αρχίζει να γεννάει μέσα σου μια ακατανίκητη ανάγκη για ρομαντισμό, συναίσθημα και αισθησιασμό. Από εδώ  και μπρος φαίνεται ότι τίποτα δεν θα παραμείνει το ίδιο σε ό,τι αφορά τις σχέσεις σου. Ακόμη και οι επαφές σου με τους γύρω θα λειτουργήσουν μέσα από ένα διαφορετικό πρίσμα. Τα πρόσωπα που βρίσκονται γύρω σου ίσως να μην είναι τα ίδια για την επόμενη περίοδο. Ακούγοντας την καρδιά σου και τα πραγματικά σου «θέλω» θα κάνεις τις επιλογές σου. Μεγάλες αλλαγές αναμένονται και στα επαγγελματικά, εξαιτίας των συνεργασιών. Ετοιμάσου να γευθείς την επιτυχία!

Αισθηματικές προβλέψεις.

Ο σύντροφός σου θα αποδειχθεί σημαντικό στήριγμα, καθώς θα είναι δίπλα σου για να συζητήσετε μαζί τους προβληματισμούς που έχεις στο μυαλό σου αυτή την περίοδο. Φαίνεται ότι η δική του πρακτικότητα θα σε βγάλει από τα αδιέξοδα και θα σε βοηθήσει να ξεκαθαρίσεις μέσα σου.

Επαγγελματικές προβλέψεις.

Στα επαγγελματικά έρχονται στο προσκήνιο οι νέες συνεργασίες, τα συμβόλαια και κάθε είδους επισημοποίηση που θέτει νέους κανόνες στις σχέσεις σου με συναδέλφους και συνεργάτες. Η Αφροδίτη στον Καρκίνο σε ωθεί να αναζητήσεις την περιπέτεια στην εργασία, καταστάσεις που θα προκαλέσουν το νου και τις ικανότητές σου, έτσι ώστε να επιβεβαιωθείς και να ικανοποιηθείς από την χαρά της δραστηριοποίησης. Στα οικονομικά, υπάρχει συστολή που σε κρατάει σε «ασφαλή εδάφη»!

Τοξότης 23/11 – 21/12

Αγαπητέ Τοξότη, ο κυβερνήτης σου Δίας συνεχίζει να κινείται ανάδρομα στον Σκορπιό, οπότε συνεχίζει η επίδρασή του επάνω στην ψυχολογική σου κατάσταση. Το ένστικτο καθοδηγεί τις επιλογές σου, ενώ ταυτόχρονα το συναίσθημα έχει αποκτήσει τεράστιες διαστάσεις. Μπορείς να γίνεις τη μια στιγμή απίστευτα ενθουσιώδης και την άλλη στιγμή απίστευτα σκεπτικός και διερευνητικός με τον εσωτερικό σου κόσμο και τις ανάγκες σου. Η νέα θέση του Ήλιου στους Διδύμους, ευτυχώς ευνοεί το κοινωνικό σου πρόσωπο και καταφέρνεις να βρεις την ικανοποίηση μέσα από την συναναστροφή σου με άλλους.

Αισθηματικές προβλέψεις.

Στα αισθηματικά υπάρχει βαθιά αγάπη στη ζωή σου. Ο σύντροφός σου σε κάνει να νιώθεις μεγάλη ικανοποίηση και εκτίμηση. Την ευγνωμοσύνη αυτή την δέχεται το σύμπαν και να είσαι βέβαιος ότι θα σου την επιστρέψει πολλαπλά. Ακόμη και αν είσαι μόνος, υπάρχει εσωτερική ισορροπία, γεγονός που σου επιτρέπει να ασχοληθείς με νέες περιπέτειες χωρίς εμπόδια.

Επαγγελματικές προβλέψεις.

Στη δουλειά τα πράγματα αλλάζουν σιγά σιγά και δεν μπορείς να κάνεις κάτι για αυτό. Από εδώ και μπρος μπαίνουν νέες προτεραιότητες και αναζητάς νέες συγκινήσεις που σου προσφέρει ο Ουρανός από τον Ταύρο. Υπάρχει μια αντιδραστική, επαναστατική στάση που δεν σε αφήνει να αρκεστείς στα τετριμμένα. Ακόμη και στις σχέσεις σου με τους συναδέλφους θα υπάρξουν νέες ισορροπίες. Όσον αφορά στα οικονομικά η συνέπεια και η τελειομανία θα σε χαρακτηρίζει, οπότε φαίνεται ότι θα καταφέρεις να κλείσεις τις οφειλές σου και να θέσεις νέες βάσεις για το μέλλον.

Αιγόκερως 22/12 – 19/1

Φίλε Αιγόκερε, το πλανητικό σκηνικό σε βοηθάει να δεις με μια άλλη ματιά τα θέματα υγείας και φυσικής κατάστασης, ενώ από την άλλη θα στραφείς με περισσότερο ενδιαφέρον στον τομέα των επαγγελματικών. Οι αλλαγές που αναμένονται να γίνουν πηγάζουν από μέσα σου και μάλιστα θα τις βιώσεις ως φυσικό επακόλουθο. Κάποιες φορές το πλήρωμα του χρόνου σε αναγκάζει «γλυκά» και με ομαλότητα να βιώσεις αυτά που έπρεπε εσύ ο ίδιος να κάνεις νωρίτερα.

Αισθηματικές προβλέψεις.

Στα αισθηματικά θα πρέπει να ξανασκεφτείς τον ρόλο που έχεις επιλέξει να παίξεις. Ο σύντροφός σου έχει βολευτεί σε μια κατάσταση που εσύ έχεις φροντίσει να διαμορφώσεις. Είναι καλό να αναλάβει ο καθένας τις δικές του ευθύνες μέσα στην σχέση και να μην επωμίζεσαι εσύ τα πάντα.

Επαγγελματικές προβλέψεις.

Στην εργασία έρχονται αλλαγές χωρίς μεγάλο κόπο. Άλλωστε μέχρι σήμερα έχεις καταβάλει ιδιαίτερες προσπάθειες και τώρα είναι στιγμή να απολαύσεις τους καρπούς τους. Δεν θα δυσκολευτείς να βρεις πρόσωπα που ασπάζονται το όραμά σου, που θα μπορέσεις να μοιραστείς τη σκέψη σου και να εισπράξεις την ανταπόκριση που θέλεις. Στα οικονομικά θα έρθουν μεγάλες αλλαγές προτού επέλθει και πάλι η σταθερότητα. Κινήσου με λογική και μην αφήσεις τίποτα στην τύχη του.

Υδροχόος 20/1 – 19/2

Φίλε Υδροχόε, όλο το επόμενο διάστημα, όπως και αυτή η εβδομάδα θα έχει ως κεντρικό σημείο αναφοράς τη νέα θέση του κυβερνήτη σου, Ουρανού, στον Ταύρο. Η θέση αυτή φέρνει μεγάλες αλλαγές και σημαντικές αποφάσεις. Η οικογενειακή και ζωή και το σπίτι θα αποκτήσουν νέες ισορροπίες. Αν μέχρι τώρα ήσουν «σπιτόγατος» για παράδειγμα, τώρα αναζητάς μια πιο κοινωνικοποιημένη καθημερινότητα. Από την άλλη είσαι διατεθειμένος να βάλεις στη θέση τους αυτούς που εμπλέκονται στην προσωπική σου ζωή και να ξεκαθαρίσεις τις σχέσεις σου. Όποιος «χώνει τη μύτη» του στη ζωή σου καλά θα κάνει να απομακρυνθεί έγκαιρα!

Αισθηματικές προβλέψεις.

Στην αισθηματική σου ζωή υπάρχει λίγη γκρίνια παραπάνω και θα πρέπει να σκεφτείς καλά αν και κατά πόσο ευθύνεσαι εσύ για αυτό. Ρίξε τους τόνους, γιατί τώρα τελευταία δεν έχεις καλή διάθεση και είσαι ανήσυχος. Αν είσαι μόνος, διώξε την ένταση με καλή παρέα και ίσως αφήνοντας μια νέα γνωριμία να εξελιχθεί. Μη θέτεις όρια.

Επαγγελματικές προβλέψεις.

Ο Άρης στο ζώδιο σου, σου δίνει ενέργεια και δραστηριότητα στην επαγγελματική σου ζωή. Οι εξελίξεις θα έρθουν αβίαστα, ενώ εσύ θα έχεις την δύναμη να τις ακολουθήσεις με δυναμισμό και ενέργεια. Για να γίνει όλο αυτό, όμως, φρόντισε πρώτα να έχεις ξεκαθαρίσεις τις προτεραιότητες και τους στόχους που έχεις για να ξέρεις την κατεύθυνση που θα ακολουθήσεις. Στα οικονομικά ακολουθείς τους δικούς σου ρυθμούς και δεν είσαι διατεθειμένος να υποστείς τις πιέσεις των γύρω σου.

Ιχθύες 20/2 – 20/3

Τίποτα δεν θα παραμείνει το ίδιο αυτήν την εβδομάδα για εσένα, φίλε Ιχθύ. Όλα τα ζώδια επηρεάζονται καθοριστικά από την νέα θέση του Ουρανού στον Ταύρο, οπότε δεν θα μείνεις και εσύ ανεπηρέαστος. Ότι αφορά στην φιλία, τις σχέσεις και την επικοινωνία τίθενται νέα δεδομένα και οι ανακατατάξεις δεν θα αργήσουν να έρθουν. Φρόντισε να μην κινηθείς με αυθορμητισμό, αλλά με μια διάθεση για συμμόρφωση, τακτοποίηση και διευθέτηση. Παράλληλα, νέα κίνητρα αναμένεται να σου δοθούν που θα σε κάνουν να αναλάβεις πρωτοβουλία.

Αισθηματικές προβλέψεις.

Έχεις έντονη ανησυχία αυτό το διάστημα και κάνεις τον σύντροφό σου να νιώθει παραμελημένος. Καλά θα κάνεις να τον βάλεις στο παιχνίδι και να συζητήσεις μαζί του. Οι ιδέες του θα σε βοηθήσουν να πάρεις αποφάσεις. Αν είσαι μόνος, η αισθηματική σου ζωή δεν σε απασχολεί ιδιαίτερα τις ημέρες αυτές, για αυτό επιδιώκεις την παρέα καλών φίλων.

Επαγγελματικές προβλέψεις.

Στα επαγγελματικά σου θα έχεις έντονο δυναμισμό την εβδομάδα αυτή και δύσκολα θα βρίσκεις εμπόδια ικανά να ανακάμπτουν την πορεία σου. Νέες συνεργασίες και προτάσεις σου χαρίζουν καινούριες προοπτικές. Μια νέα φάση ξεκινάει και σε γεμίζει ενθουσιασμό και προσδοκίες.  Η εβδομάδα είναι πολύ καλή και για τον οικονομικό σου τομέα, αφού θα υπάρξουν κάποια τυχαία γεγονότα που θα σε βοηθήσουν να πάρεις μία οικονομική ανάσα!

 


Κοινοποιήστε

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/laikofon/public_html/wp-includes/functions.php on line 5279

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/laikofon/public_html/wp-includes/functions.php on line 5279

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/laikofon/public_html/wp-content/plugins/one-click-ssl/ssl.php on line 736